Ontdek Dansen en Bewegen in Zijn Naam bij DBZN!

Wist je dat dansen een positief effect heeft op je immuunsysteem? Het versterkt je weerstand en maakt je sprankelend. Dus waarom zou je niet regelmatig jezelf onderdompelen op de dansvloer van dans en beweging in Zijn naam? 

Te midden van een wereld vol onrust en zorgen,  biedt DBZN een oase van ontspanning, verbinding en pure vreugde. Dans is zoveel meer dan enkel bewegen. Het dansen met en voor God heeft een genezende werking voor je ziel en het versterkt je relatie met God. 

Wij zijn Marieke Koning & Peggy Loupatty en beiden geraakt door de stem van God in 2015 om een ruimte te creëren voor vrouwen die verlangen om te dansen op christelijke muziek, met of zonder vlaggen. Onze inspiratie ontsprong uit Psalm 150 – een krachtige en schitterende lofprijs!

God nodigt jou uit om te dansen

Hunker je naar dansen met en voor God? Of wil je ontdekken of dit iets voor jou is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Volg het voorbeeld van Mirjam uit de Bijbel en duizenden andere vrouwen, die een reidans (rondedans) uitvoerden. Ze prezen Zijn naam en vierden de overwinning met tamboerijn en dans (Exodus 15:20).

Samen met andere gelovige vrouwen God danken en aanbidden is een van de meest krachtige en betekenisvolle dingen die we in ons leven kunnen doen.

Ongeacht je danservaring, of je nu een doorgewinterde danseres bent of nieuw in de wereld van dans, iedereen is welkom om deel te nemen.

Bij Dansen en Bewegen in Gods Naam creëren we een liefdevolle omgeving waarin je vrij kunt dansen en bewegen op christelijke melodieën w.o. gospelmuziek.

DBZN is ook aangesloten bij het Volwassenfonds Sport & Cultuur Flevoland. Dit betekent dat als je rond het bestaansminimum leeft, het fonds de lesgelden en/of materialen voor je kan bekostigen. Laat geld geen obstakel zijn om mee te doen! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Nog vragen neem contact op!

Stuur een e-mail naar dansenenbewegeninzijnnaam@gmail.com of bel Marieke op 06 235 635 26 of Peggy op 06 533 845 59.

Bezoek ook onze Facebook-pagina ‘Dansen en Bewegen in Zijn Naam’ of neem een kijkje op www.outside-inside.nl/dbzn voor informatie over activiteiten en tarieven.

Stap met ons de dansvloer op en ervaar zelf hoe fijn het is!

Groetjes van,

Peggy & Marieke