The New Land Singers

Wij zijn een bruisend stel vrouwen die graag a capella zingen. A capella betekent zonder muzikale begeleiding zingen. 

Ons doel is om het publiek te boeien en hen mee te nemen in de muziek. Kwaliteit en plezier in zang en expressie vinden wij daarom belangrijk. We beschikken over een breed repertoire, dat reikt van ballades tot eigentijdse jazz, musical, pop en rock & roll nummers. Natuurlijk alles wel in Barbershop arrangementen. 

Nieuwe leden zijn altijd welkom!

Heb jij zin om elke maandag van 20.00 tot 22.00 uur te repeteren en regelmatig op te treden? Kom dan eens vrijblijvend kijken en luisteren. Je hoeft geen ervaren zangeres te zijn of noten te kunnen lezen. Het belangrijkste is dat je het leuk vind om gezellig te zingen.
Repetitie locatie is:
Buurtcentrum de Brink
Griend 33-07,
8225 SX Lelystad. 
 
Stuur wel eerst even een mail naar secretariaat@newlandsingers.nl