Wil jij rust, aandacht en ontspanning ervaren?

Bij raja yogaschool ADEM IN & UIT staat persoonlijke aandacht voorop. Er wordt les gegeven in kleine groepen, zodat er extra aandacht is voor jou.

Waarom yoga?

Tegenwoordig worden we beïnvloed door ontzettend veel prikkels. Iedereen wil wat van je: op je werk, thuis, familie en dan wil je ook nog een sociaal leven hebben. Door die hectiek leven veel mensen van de ene verplichting naar de andere, zonder in de gaten te hebben wat dit met ze doet. Yoga leert je jezelf te ontdekken. Niet zweverig, maar met beide voeten op de grond. En nee, lenig zijn hoeft echt niet. Yoga betekent voor veel mensen; even stilstaan, rust in je hoofd creëren, je lichaam voelen, ontspanning ervaren en blijven doorademen.

Praktisch

Een yogales begint met het beoefenen van de yogahoudingen, een meditatie en eindigt met een liggende ontspanning. Ter afsluiting drinken we samen thee. Er zijn yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig. Een les duurt 1,5 uur (inclusief het theedrinken).

Iedere donderdagavond om 20:00 geef ik les in Buurtcentrum de Brink.

ADEM IN & UIT biedt 3 verschillende strippenkaarten aan. Zo is er altijd een strippenkaart dat bij je past en zit je verder nergens aan vast. Voor meer informatie over de tarieven, kijk op mijn website.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles en ervaar zelf wat yoga voor jou betekent. Aanmelden kan via: 06 524 68 535 of info@ademinenuit.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Ik hoop je snel te zien in een les!

Loes Hezemans

Yogadocente

Hartelijke groet,

Loes