Starten met yoga

Je wilt beginnen met yoga, maar wat kan je nou van een yogales verwachten? Bij ADEM IN & UIT begint een yogales met een korte stil zit oefening, daarna volgen yogahoudingen, een ademhalingsoefening en/of een meditatie. We sluiten de les af met een liggende ontspanning. Een les duurt 75 minuten. Jij kiest of je liever een fysieke of online les via zoom volgt.

Yoga is een filosofie uit India met als doel rust creëren. Tegenwoordig worden we beïnvloed door ontzettend veel prikkels. Iedereen wil wat van je: op je werk, thuis, familie en dan wil je ook nog een sociaal leven hebben. Door die hectiek leven veel mensen van de ene verplichting naar de andere, zonder in de gaten te hebben wat dit met ze doet. Yoga leert je jezelf te ontdekken. Niet zweverig, maar met beide voeten op de yogamat! En nee, lenig zijn hoeft echt niet.

Praktisch

ADEM IN & UIT biedt 3 verschillende strippenkaarten aan. Zo is er altijd een strippenkaart dat bij je past en zit je verder nergens aan vast.  Voor actuele prijzen en het lesrooster kijk op de website: https://ademinenuit.nl/

  • Draag kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen
  • Yogamatten, meditatiekussens en dekens aanwezig
  • De les volg je op blote voeten of sokken
  • Zorg voor een warme trui/vest of deken, omdat je tijdens het ontspannen kunt afkoelen
  • Kom op tijd (ongeveer 5-10 minuten van tevoren)
  • Eet niet teveel voor aanvang van de les
  • Heb je vragen? Neem contact met mij op, ik help je graag
  • Heb plezier!

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je meteen aan via de website. Een proefles is gratis! 

Ik hoop je snel te zien in een les.

Heb je vragen? Ik ben op telefoonnummer 06 524 68 535 of per e-mail info@ademinenuit.nl bereikbaar.

Liefs, Loes

ADEM IN & UIT -Met beide voeten op de yogamat!

Loes Hezemans

Yogadocente

Hartelijke groet,

Loes