Zie ook onze web site www.taichitaolelystad.nl

Maandaglessen; Aanvang 13.30 uur

Locatie : buurtcentrum De Brink, Griend 33-07

de Schakel

Tai Chi Tao, Qi Gong en basis Tai Ji Chuan

Dinsdaglessen; Aanvang 19.15 uur

Locatie : basisschool ‘Het Mozaïek’, Kempenaar 21-06

Tai Chi Tao, Qi Gong en vorm Tai Ji ( yang stijl )

Donderdaglessen; Aanvang 20.15 uur

Locatie : basisschool ‘Het Mozaïek’, Kempenaar 21-06

Tai Chi Tao, Qi Gong en vorm Tai Ji ( yang stijl )

Over Tai Chi en Qi Gong

Kom eens langs om mee te bewegen en ervaar de ontspanning en krachtige werking van Tai Chi en Qi gong. Op basis van eeuwenoude Chinese gezondheidsoefeningen gaat de Qi ( vitale energie ) beter stromen door je lichaam. Je maakt gebruik van de aandacht ( mindfullness in beweging ) en komt beter in je midden ( Dan Tien ). De Tai chi bewegingen geven een verbeterde houding, coördinatie en balans en werken door in je dagelijks leven. Voor iedereen aan te raden dus !

In Lelystad worden de lessen verzorgd door Eerke Sijsling, gecertificeerd Tai Chi Tao docent en student aan de Bocam opleiding voor Tai Chi trainer/therapeut. Er zijn diverse momenten in de week op middagen en avonden, kijk voor de actuele info op de website.

Tai chi tao voor iedereen

Tai Chi Tao is een speelse en laagdrempelige manier om kennis te maken met de Chinese principes van Qi Gong en Tai Chi ( eigenlijk is het Tai Ji ). Je leert bewegen met het hele lichaam, maakt contact met je midden via het doen van de vloeiende bewegingen. De oefeningen zijn goed voor de algehele gezondheid en je welbevinden.  Info : Tai Chi Tao Groep
In mijn lessen besteed ik verder ook aandacht aan het begin van Tai Chi Chuan, de basis van bewegen en het begin van eventuele vormloop ( Yang stijl ) Als je belangstelling  hebt kun je aansluiten bij een groep waar Tai Ji vorm er bij gedaan wordt.